خبر مهم مجلس درباره کالابرگ الکترونیکی/ آخرین تصمیم درباره رقم جدید کالابرگ ببینید | همسر شهید حسین رمضانی در اعتراض به هشتگ «نه به اعدام»: قاتل در آخرین ثانیه به چشمان همسرم نگاه کرد و بنزین ریخت فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند

امیرعبداللهیان: اقدامات سردار سلیمانی هزینه کرد از جیب مردم نبود

امیرعبداللهیان: اقدامات سردار سلیمانی هزینه کرد از جیب مردم نبود دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین الملل گفت:همچنان میدان در عرصه های مختلفی به مانند توان هسته‌ای، دفاعی، موشکی، علمی و فناوری و اقتصادی قوی همگی پشتوانه محکمی برای دیپلماسی است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۷ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 29
کد خبر: ۸۵۹۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین امیرعبداللهیان دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین الملل در گفتگویی با اشاره به نقش، سردار سلیمانی در سیل خوزستان، گفت: سردار سلیمانی در ماموریت نیروی قدس خود هیچ وظیفه ای نداشت که در بحث سیل وحشتناک خوزستان با تمام توان وارد شود و در کنار سایر امدادگران و جهادگران حضور پیدا کند.

 

وی ادامه داد: حشدالشعبی عراق که در مبارزه با داعش سهم مهمی داشت در هیچ جای وظیفه‌اش نیامده برای جلوگیری از ویرانی سیل در استان خوزستان حضور داشته باشد، سردار سلیمانی برای رفاه مردم ایران و برای مقابله با سیل تمام ظرفیت های خودش از جمله ظرفیت های که در اربعین وجود داشت را بسیج کرد و در اختیار دولت و هلال احمر قرارداد.

 

دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین الملل با بیان اینکه اقدامات سردار سلیمانی هزینه کرد از جیب مردم نبود، اضافه کرد: اقدامات او هزینه کردن برای مردم و در آوردن برای حمایت از مردم بود و برای در آوردن برای تقویت دیپلمات ها در پشت میز مذاکره بود تا آنها با دست پر میز مذاکره را ترک کنند.

 

امیرعبداللهیان تصریح کرد: همچنان میدان در عرصه های مختلفی به مانند توان هسته‌ای، دفاعی، موشکی، علمی و فناوری و اقتصادی قوی همگی پشتوانه محکمی برای دیپلماسی است.

 

وی با بیان اینکه برخی از بنده می پرسند امروز که سردار سلیمانی در کنار ما نیست آیا آنچه را که او داشت ما از دست داده ایم؟ اظهار داشت: از ویژگی‌های سردار سلیمانی این بود که نگاه بلندمدت به آینده داشت و برنامه های او محدود به شش ماه، یک سال و پنج سال نبود، بلکه او برنامه‌ای 10 ساله و 20 ساله و 50 ساله داشت.

 

دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین الملل گفت: سردار سلیمانی به گونه ای عمل کرد که دستاوردهای او و سربازان بدون مرز وی که در منطقه و کشورمان نهادینه شده است، سال های سال کشور و منطقه را بیمه کرده است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار